Vinger massage ring PDF Afdrukken E-mailadres

Deze verzilverde ring rol je heen en weer om je vingers en daarmee stimuleer je alle acupunten in je vinger (en dat zijn er heel wat). Het helpt je Yin Yang energiebalans op peil te houden. De ringen komen in een mooi zwart fluwelen zakje zodat het een leuk sinterklaas of kerst kadootje is. In onze webshop kunt u een set van 2 ringen in een fluwelen zakje bestellen voor 6,95 euro (bij grotere aantallen kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat).

Vinger massage ring

vinger_massage_ringWaarop is de werking gebaseerd?

Bij de 5000 jaar oude Aziatische Energie Leer draait het allemaal om evenwicht. De tegengestelde krachten Yin en Yang zorgen ervoor dat de levensenergie Qi [chi] stroomt door twaalf meridianen in je lichaam. Wanneer Yin en Yang in evenwicht zijn, stroomt de energie soepel en ben je gezond. Door stress, slechte voeding, gebrek aan beweging en milieu-toxines wordt de Yin en Yang balans verstoord. Mensen kunnen door deze verstoring van Yin en Yang ziek worden. 
Meer informatie over Yin en Yang energie vindt u bijvoorbeeld in het boek "Koreaanse hand massage" van Georg St. Georgieff of "Pad naar geestelijke en lichamelijke gezondheid” van Enver Bunjaku

 


Overzicht acudruk-punten in de hand
Hand_acupunctuur

Gebruik en materiaal vinger massage ring
Rol de vingermassage ring over je vinger en rol met de andere hand de ring heen en weer. Herhaal dit over alle vingers voor ongeveer 1 minuut per vinger.
De vinger massage ringen zijn gemaakt van allergie-vrij edel staal wat is verzilverd. Regelmatig gebruik verbetert:

  • uw bloedsomloop,
  • versterkt het immuunsysteem,
  • werkt ter ondersteuning van de biologische lichamelijke functies,
  • helpt bij het stoppen met roken,
  • vermindert spanningen en verhoogt de energie stroom Qi.
 
 
Banner
spijkermat_in gras liggend_op_spijkermat_weiland spijkermat_liggend spijkermat_liggend_ondersteboven spijkermat_liggend_cross spijkermat_liggend_close-up spijkers_spijkermat_schuin spijkermat_liggend_schuin spijkermat_liggend_hoofd